Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Dierentuinen


 
Dierentuin voor een dagje weg in Zeeland
 


Dagje weg naar Utropia
Dagje weg naar UtropiaVoor kinderen is een bezoek aan de tropische vogel en plantentuin Utropia in Middelburg een hele belevenis. Maak kennis met allerlei soorten losvliegende insecten- en vruchtenetende vogels en voer de vissen. Door mee te doen aan een avontuurlijke speurtocht over de wandelpaden is het mogelijk om de vogels van heel dichtbij bewonderen! Behalve de rondvliegende vogels zijn er nog een groot aantal volières met bijzondere vogels, zoals papegaaien, kaketoes, Lori’s, parkieten en nog vele andere prachtige vogels.
 
Reptielenzoo Iguana Vlissingen
Reptielenzoo IguanaDeze reptielenzoo heeft een subtropische serre met daar omheen vier gebouwen. Hier leven ruim vijfhonderd reptielen, amfibieën en insecten die uit alle windstreken van de wereld vandaan komen. Het formaat van de reptielen varieert van van vijf centimeter van de giftige Keizerschorpioen tot meer dan 6,5 meter  van de Netpython. Verder kan je alles zien en leren over kikkers, padden, salamanders, slangen, hagedissen, krokodilachtigen, schildpadden, insecten, vogelspinnen, enz. Neem ook een kijkje in babykamer. Daar worden de eieren uitgebroed en kan je de jongere dieren bewonderen die daar zien zijn.  Een belevenis die je niet mag missen! Een bezoek van de tentoonstelling duurt gemiddeld 1,5 uur.
 
Dierentuin voor kinderuitjes
DierentuinBijna elk kind is gek op dieren. Wat is er dan leuker dan een gezellig dagje weg met kinderen naar de dierentuin? Maak van je kinderfeestje, familie uitje, gezinsuitje, verjaardag of kinderuitje een plezierige beestenboel! Een leuk uitje waarbij je kennis kunt maken met allerlei dieren uit Nederland maar natuurlijk ook de rest van de wereld. Gelukkig zijn er naast de vele buitenverblijven van de dieren ook genoeg binnenactiviteiten te beleven voor de dagen dat het weer wat minder zonnig en warm is.
 
Deltapark Neeltje Jans
Deltapark Neeltje JansKom voor een dagje weg met kinderen naar Zeeland. Hier kan je een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien! Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur. Hier vind je verbazingwekkende exposities en stormachtige attracties. U kunt ook aan boord van de rondvaartboot om vanaf het water de Deltawerken te bekijken. Kortom, maak een dagje vrij en kom met familie en/of vrienden naar Deltapark Neeltje Jans!


Kijk hier voor meer dierentuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg