Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuk dagje weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Creatief dagje weg


 
Creatief dagje uit Groningen
 


Creatief kinderuitje Groningen
Creatief kinderuitjeNaast creatieve workshops voor  kinderen vindt je hier ook kunstzinnige activiteiten die geschikt zijn voor een dagje weg met het hele gezin. De ouders kunnen samen met de kinderen ontdekken hoe creatief ze zijn door te schilderen, knutselen en kleien of beeldhouwen. Vaak zie je dat veel workshops alleen worden aangeboden in de schoolvakanties, maar bij ons kan je het hele jaar terecht voor creatieve activiteiten. Kijk dus snel welke mogelijkheden er zijn en kom gezellig een middagje langs!
 
Kinderfeestje organiseren
Kinderfeestje organiserenDe belangrijkste dag voor kinderen is niet hun laatste schooldag
voor de vakantie, de trouwdag van de ouders of het halen van het zwemdiploma. Als je het aan de meeste kinderen vraagt is, naast sinterklaas en kerstmis, hun eigen verjaardag de belangrijkste feestdag van het jaar. Jonge ouders maken zich vaak zorgen over hoe dit feest het best georganiseerd kan worden. Wat kunnen we
het beste doen zodat iedereen tevreden is en alle kleine feestgasten een leuke herinnering aan het kinderfeestje overhouden?

Wij weten zeer goed wat alle vragen zijn als je een geslaagd creatief kinderfeestje wilt organiseren, maar wat veel belangrijker is: we hebben ook gelijk de antwoorden! Bekijk hier handige informatie en tips zodat je een succesvol kinderfeestje kunt organiseren waarbij iedereen kan ontspannen.
 
Creatieve Feestjes Atelier Paletje in Groningen
Creatieve Feestjes AtelierDit atelier heeft creatieve en actieve kinderfeestjes en gezinsuitjes voor kinderen vanaf 3 jaar. De perfect locatie voor een creatief dagje weg met kinderen. Het scheelt u tijd, moeite en rommel in uw huis. Onder deskundige begeleiding worden er creatieve workshops bij ons in het atelier gegeven. Hierbij staan plezier en eigen inbreng voorop. We stimuleren zo de creatieve kant van het kind. Elk kind is anders en uniek, daarom zal ook het eindresultaat anders zijn.

Voor ouders die liever nog een feestje thuis willen organiseren, hebben we de thema(verkleed)kist. Ook voor dit feestje hoeft u niet veel meer te doen dan de kinderen uitnodigen ,de spelletjes begeleiden en voor eten en drinken voor de gasten te zorgen.
 
Creatief dagje weg in Delfzijl
Creatief dagje wegVoor verjaardag, een gewoon dagje uit met kinderen en andere partijtjes kunt u terecht in de Steenfabriek Fivelmonde. Het educatieve programma bestaat uit diverse creatieve en andere activiteiten zoals een rondleiding, speurtochten, een cursus keramiek maar kan ook aangepast worden aan persoonlijke wensen.
Desgewenst kan er ook voor catering worden gezorgd. We kunnen naast het educatieve programma ook dakpannen maken, bakstenen vormen, bloempotten draaien, lekker vrijuit kleien, gezellig bouwen met minibakstenen, kortom duizend dingen doen!


Kijk hier voor meer creatieve uitjes in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg